(Onder)Voorzitter

Johan Vandecasteele

Is 60 jaar en woont in Westkerke. Hij is reeds 38 jaar lid en zit al 37 jaar in het bestuur.

Johan fotografeert met een Nikon D750.

Eric Lagae

Eric is 58 jaar en woont in Gistel. Is lid vanaf 2012, bestuurslid sinds 2016. Eerst als commissaris, later als secretaris.
Eric is vanaf 2016 lid van de algemene vergadering van de WVFD en sinds 2018 lid van de raad van bestuur van de WVFD.
Hij fotografeert met een Canon 6D.

Stefanie Lammens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Stefanie is 35 jaar en is bestuurslid sedert 2007. Eerst als secretaresse en later penningmeester. Zij fotografeert met een Nikon D750.

Willy is  68 jaar en reeds 36 jaar lid van fotoclub Bellebos. Reeds 25 jaar bestuurslid met als functie commissaris.

Fotografeert met Canon 50D.

Ik ben Boysen Johan, 56 jaar (6 jan 1962) Ik was tewerkgesteld bij Dana spicer of highway te Brugge, maar ben sedert een paar jaren werkloos maar oefen nu als PWA arbeider de functie van zaaltoezichter uit in het plaatselijke sportcomplex de Klokkeputten

Hobby’s zijn fotografie. Ik fotografeer met een Nikon D5100, muziek beluisteren, film en computer.

Ereleden: Roland Inghelbrecht, Patrick De Beir

Erevoorzitter: Raoul Vereecke

Algemeen e-mailadres van onze fotoclub: