Raoul Vereecke

Deze man is al lid sinds het eerste uur (40 jaar). Raoul is de voorzitter van de fotoclub. Hij is een gepensioneerde onderwijzer en houdt van reizen, fietsen en lezen, maar zijn grootste hobby is natuurlijk fotografie. Hij woont in de Belleboslaan in Eernegem, vandaar ook de naam Diaclub Bellebos Eernegem. Hij fotografeert met een Nikon D80.

Johan Vandecasteele

Deze 59-jarige gepensioneerde metaalarbeider uit Westkerke is al 34 jaar actief in de fotoclub. Hij is gedoopt tot ondervoorzitter. Hij houdt van rezien, fotograferen en van muziek beluisteren. Hij fotografeert met een Nikon D750.

Ronald Geneyn

...

Willy Vannieuwkerke

Deze 68- jarige gepensioneerde metaalbewerker heeft als functie commissaris in onze fotoclub. Hij is woonachtig in de Stationsstraat te Eernegem en hij houdt van reizen en natuurlijk fotograferen. Willy fotografeert met een Canon 50D.

Stefanie Lammens

Als jongste bestuurslid (34 jaar) heeft zij de functie penningmeester gekregen. Zij is tevens ook de webmaster van deze website. Naast verre reizen maken, behoort fotograferen ook tot haar hobby's. Stefanie fotografeert met een Nikon D750. Zij is accountant-fiscalist en is woonachtig te Eernegem.

Eric Lagae

Sinds mei 2016 mogen wij ook Eric Lagae bij ons bestuur toevoegen. Hij is afkomstig uit Gistel en is secretaris.

Johan Boysen

Sinds mei 2016 mogen wij ook Johan Boysen bij ons bestuur toevoegen. Hij is woonachtig in de Stationsstraat te Eernegem en is commissaris.

Ereleden

Patrick De Beir

Patrick is in onze club gekomen in 1981. Als bestuurslid heeft hij zich 100% ingezet voor de fotoclub. Patrick heeft zich maar liefst 19X kampioen van Fotoclub Bellebos Eernegem mogen noemen. Hij heeft 9 X "Dia van het jaar" gewonnen. Daarnaast heeft hij ook nog het volgende behaald: in de internationale diawedstrijd van Ridgewood (USA) best of show behaald met dia "nachtegaal", internationale wedstrijd van El Camino Real (judges choice) met "op kriekentak", 400-tal verschillende aanvaardingen in diverse nationale en internationale wedstrijden, 10-tallen diploma's en medailles. Patrick is meesterfotograaf voor het leven (WVFD). Patrick had analoge fotografie goed onder de knie en kende de knepen van het vak. Helaas heeft hij de stap niet gewaagd naar het digitale tijdperk.

Roland Inghelbrecht

Roland hielp in 1978 als medestichter tot de totstandkoming van diaclub Bellebos. Hij was meer dan 25 jaar actief in het bestuur. Eerst als penningmeester en daarna als secretaris. In het analoge tijdperk verzorgde hij vooral het technische gedeelte van de diashows. Hij nam dus de synchronisatie tussen de dia's en de opgenomen muziek voor zijn rekening. Roland heeft - net als Patrick - de overgang naar het digitale tijdperk niet gewaagd.